ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ CATERING

Στα καταστήματα του Σταμάτη Αλετρά αναλαμβάνουμε να καλύψουμε όλες τις εκδηλώσεις εκδηλώσεις. Σε σημαντικές και ιδιαίτερες στιγμές όπως η γαμήλια δεξίωση, η βάπτιση, τα γενέθλια και τα διάφορα events αλλά και οι επαγγελματικές συναντήσεις, οι υπηρεσίες Catering αποτελούν εγγύηση άριστου αποτελέσματος! Παρέχουμε πληθώρα γευστικών επιλογών με γνώμονα πάντα την ευχαρίστηση τη δική σας και των καλεσμένων σας. Δημιουργούμε μία ζεστή και ευχάριστη ατμόσφαιρα, απαραίτητη για τέτοιου είδους περιστάσεις. Το κατάλληλα καταρτισμένο προσωπικό μας είναι εκεί για να καλύψει όλες σας τις απαιτήσεις και να διασφαλίσει την άριστη εξυπηρέτηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Συνταγή της επιτυχίας, αποτελεί ο επιτυχημένος συνδυασμός της πατροπαράδοτης συνταγής με την σύγχρονη τεχνογνωσία με κύριο μέλημα την ποιότητα και την υψηλή γευστική εμπειρία. Το προσωπικό σας περιμένει στα καταστήματα του Σταμάτη, πάντα πρόθυμο, με θετική διάθεση και χαμόγελο. #StamatisAletras

DSC_2700-site

Γάμος

Αναλαμβάνουμε το catering στον γάμο σας. Σε μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας, στοχεύουμε στο να σας προσφέρουμε την δεξίωση των ονείρων σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ
_DSC9924-site

Βάπτιση

Αναλαμβάνουμε το catering στη βάπτιση των παιδιών σας. Οι καλύτερες αλμυρές και γλυκιές απολαύσεις που θα κάνουν τα βαφτίσια του παιδιού σας αξέχαστα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ
_DSC9817-site

Εταιρικά Events

Αναλαμβάνουμε το catering των εταιρικών event σας. Προσφέρουμε την κατάλληλη ποιότητα και επαγγελματισμό που αρμόζει σε τέτοιες περιστάσεις.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ
DSC_3653-site

Γενέθλια-Events

Αναλαμβάνουμε γενέθλια, επέτειο, γιορτές, εταιρικά events και ότι άλλο επιθυμείτε. Με γνώμονα πάντα την ευχαρίστηση των καλεσμένων σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ
1000000223
1000000195
1000000181
1000000173